четвъртък, 29 декември 2011 г.

Съвети за красота

Жените имат тайнствената способност да събират и съхраняват всичко, което е възможно, дори ако става дума за чанти и торбички с козметично съдържание .
If you'd like to be more attractive just book an End of tenancy cleaning Oxford.
Откажете се от това!. Разгледайте внимателно всичко, което сте събирали с течение на времето и оставете само това, което наистина използвате. Отървете се от крайчета на моливи, хвърлете всички отпадъци от салфетки, почистете мръсните четки!
Лайката успокоява уморената кожа, компрес с отвара от лайка облекчава възпаленията. Например, след епилация на бикини зоната, потопете кърпа с топъл чай от лайка и я сложете за 10 минути върху третираните участъци от кожата.


Маски от глина
Маските, изработени от глина не само помагат за премахване на излишната мазнина от кожата на лицето (и гърдите и гърба), но почистват и малките пъпки и спират сърбежа след ухапвания от насекоми.
Ленти за кола маска
Ако премахвате сами или с помощта на професионалист космите по лицето използвайте ленти за кола маска. Чрез употребата им е по-лесно да се направи епилация, кожата остава гладка по-дълго и не е необходимо допълнително използване на пинцети за отстраняване на останалите косъмчета.
КИСЕЛО МЛЯКО
Кисело мляко с ниско съдържание на мазнини не само ще е от полза за организма (калций, дами и калций!), но също така служи на косата и кожата. Маската от кисело мляко ще омекоти и успокои сухата кожа, прави я копринено гладка,  и премахва чувството за стягане на кожата. Ако кожата ви е мазна, киселото мляко помага да се отървете от излишните мазнини. Ако страдате от пърхот и сърбеж, разтривайте кисело мляко в скалпа, оставете за 15 минути и след това изплакнете косата - пърхот е изчезнал!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Template by:

Free Blog Templates