неделя, 14 август 2011 г.

Нещо интересно за афродизиака

В древността, хората се интересували изключително много  от употребата на вещества, с които могат да повишат сексуалната си енергия. Те давали възможност да се почувстват отново млади и изпълнени с желание .
Веществата, които по-късно са наречени афродизиаци, въздействали на способността да правят секс.
Арабските шейхове се хранели с пържени яйца в масло.
Казанова пиел всяка сутрин с чаша горещ шоколад.Цезар обичал да си похапва охлюви, които причиняват силно сексуално привличане.  

Много от хората смятат, че стридите имат силен стимулиращ ефект. Обяснение за това е, че стридите са бисексуални, и по този начин имат двоен сексуален заряд. Интересно е, че този слух е опровергано от факта, че точно благодарение на тази бисексуалност, яденето им може да доведе до нетрадиционна сексуална ориентация. В действителност, няма научни доказателства, нито за едното, нито за другото твърдение. Така че, хапвайте спокойно!
Много билки имат действие да отпускат организма и такива, които водят до сексуална възбуда.
В Китай, където хиляди са изучавали свойствата на растенията, почитат Златният корен - женшен. Препоръчително е да приемате екстракт от него в продължение на 40 дни, след което си почивате 3 месеца. Много полезен е чай от изсушен корен женшен в комбинация с определени билки.За същия ефект можете да направите еротично меню, например горещ шоколад, ягоди, сметана.  Можете също така да запалите ароматни пръчици или свещи, поставени близо до леглото. Като цяло, най-добрият "афродизиак" в интимни отношения - това е любовта един към друг. Обичайте се един друг, и няма да има нищо по-вълнуващо, отколкото истинските си чувства.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Template by:

Free Blog Templates