неделя, 14 август 2011 г.

Изборът на бански костюм-най-важен през лятото

Лятото е празник на слънцето и морето. Изборът на бански костюм винаги е решаващ в този момент. Трябва не само да съответстват на модните тенденции, но също така подчертават предимствата на една фигура. Трябва също така да скрива недостатъците (ако има такива).  

Дизайнерите имат за цел разработването на различни модели бански костюми, който могат да угодят на всяка жена. Моделите са различни за жени с пълни бедра, с много тясна талия, изпъкнал корем, голям бюст, с малък бюст.
По принцип, всяка жена може да изглежда неустоимо, ако правилно направи изборът на бански костюми, като се вземе в предвид някои особености на фигурата си.


Основната задача на жените с пълен бедрата при избора на бански костюм е визуално намаляване на разликата, която е между тесните рамене и пълните бедра. Това може да бъде постигнато чрез избора на бански с дълбоко квадратно деколте, което визуално ще разшири раменете. Вторият вариант - комбинация бански, в които долната част е с тъмен цвят, а горната-обратно - с ярки цветове, по-широк модел или с кръстосани ивици.
Не е препоръчително да изберете бански, който подчертава талията. Не се фокусирайте върху бедрата с големи, светли фигури или с долна талия.


Най-добрият вариант за жени с много тясна талия е чрез диагонален или вертикален дизайн, който помага визуално намаляване на талията.


Вие не трябва да избирате бански костюм от две части, както и такива, при които долната част е набрана около талията, или с твърде малки бикини.




Ако една жена иска да се скрие малко коремче, набрана предна част ще помогне. Можете също така да изберете бански с геометричен модел от двете страни или с шевове. Необходимо е да се обърне внимание на плата. Блестящите тъкани, ще увеличат контраста още повече. Затова избирайте бански костюми, изработени от матови тъкани.

Изгодно да се подчертае достойнството на притежателките на големи гърдите, придавайки му форма, с ями или чаши. В подкрепа на гърдата трябва да бъдат избрани широк ленти.

Не е рационално да си купите бански с дълбоко деколте на гърба и тънки презрамки.
Собственичките на малки гърди, трябва да обърнат внимание на такива популярни модели като бански с чашки в горната част, или такива с презрамки, започващи в края на деколтето и събиращи се при врата. Целесъобразно е да се използва контраста между долната и горната част на банският костюм.  


Ако фигурата на жената не е с ясно изразени бюст и бедра, трябва да се опитате да й придадете женственост с блестящи тъкани, разнообразие от модели и ярки цветове. Банският ще изглежда добре ако е дълбоко изрязан от двете страни и голямо квадратно деколте. Декорация на кръста, като колан например, ще го подчертае.
След оценка на предимствата и недостатъците на фигурата, можете да изберете бански костюм, който да подчертае вашата индивидуалност.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Template by:

Free Blog Templates