сряда, 19 октомври 2011 г.

Масаж на гърдите за хубав бюст

9 от 10 жени са загрижени за състоянието на гърдите си! 9 от 10 момичета искат да имат гъвкава, високи гърди с деликатна кожа. Но само 4 от 10 момичета успяват да постигнат мечтата си!
Как са се справили? Точно така, за сметка на масажа. По време на масаж, се разширяват кръвоносните съдове, увеличава се притока на кислород и хранителни вещества в областта, подобрява се тонуса на кожата. В допълнение, кожата става гладка, еластична и е почистена от мъртвите клетки. Размера на бюста и неговата форма са коригирани.
 

Хидромасажи


Това е най-лесният начин за поддържане на тонуса на гърдите. Взима се един душ всеки ден, и няма нужда от специална подготовка за тази процедура. 5-10 минути от този масаж всеки ден ще направят вашият бюст подмладен. Не забравяйте, масажът водна струя изисква регулярност, и ако използвате това "понякога", няма да има такъв ефект.
Налягането на водната струя не трябва да бъде много силно (в този случай, тя може да нарани кожата) или твърде слабо (не се постига желания ефект). Направете кръгови движения със струя вода до около 10 пъти на всяка страна. Директно под гърдите и над нея са гръдните мускули, така че тук трябва да бъде малко по-силна струята - тези области са отговорни за височината на гърдите. Въпреки това, избягвайте областта зърното - най-деликатната кожа е там.
След душ, можете да приложите специален крем за корекция на гърдите. Съвременния пазар предлага доста широк набор от кремове.


Даоистки масаж


В древен Китай, жените масажирали гърдите си, както следва: поемане на гърдата в ръката си, завъртате 10 пъти с движения на рамото до центъра и издишайте. След това, малко масажиране  по гърдите и задръжте дъха си в тази позиция за 20 секунди. Повторете 5 пъти.
 

Билки

Този вид масаж се използва с различни подправки: риган, лайка, градински чай и други билки, за да се направи масажът по-ефективни.

 
Рецепта за баня на гърдите
 

Половин чаша от риган и същото количество лайка се заливат с два литра вода и се оставя да ври на слаб огън. След това отварата се прецежда. Изсипете течността в купа. Внимание! Използваната отвара не трябва да е гореща, тъй като увеличава увисването на кожата. Потопете гърдите в отварата за 10-15 минути.

След водната баня, намажете гърдите със специален крем за корекция на гърдите и започнете да ги масажирате, както е описано по-долу:

Ръчен масаж на гърдата


Масажът на гърдата започва с леки кръгови движения по посока на часовниковата стрелка.
След това започнете триене гърдите му. Нагоре от зърното правите движения с върховете на пръстите си. Но бъдете внимателни - това е прекалено силно триене и можете да навредите на  гърдата.
Дръжте ръката на гърдата, направете бързо вибриращо движение от зърното до рамото и в центъра.

Спорт


Спортът подобрява здравето ни, помага за поддържането на формата и дава енергия за позитивно настроение. В допълнение, като направите няколко упражнения, вие може значително да подобри състоянието на гърдите си.
Изправяте се срещу стената и се опрете на ръцете си. Натиснете с пълна сила, тъй като, ако искате да бута, 10 секунди. След това се отпуснете. Повторете 15 пъти.

Масажът на гърдите прави бюста отпочинал и леко увеличава формата, както и е ефективна превенция на рака, така че чрез представяне на масаж, да комбинирате бизнес с удоволствие!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Template by:

Free Blog Templates